“Je beseft het misschien niet maar regelmatig staan wij dames, bij brandweer Alkmaar, nog stil bij de cursussen die jij ons gaf. Leuk he dat het zo’n dieptewerking heeft. Dat betekent toch dat je kwaliteit leverde!”
AnneMarie van der Fels

“Ik heb nog steeds veel plezier en voordeel van jouw kleur en kleding adviezen. Nooit meer een miskoop en snel klaar met uitzoeken en ik laat me ook nooit meer iets aansmeren.”
Joke Naber

“We hebben wederom erg van de advies dag genoten, de vorige was 4 jaar terug. We gingen weer naar huis met een gevoel van, daar ga ik iets mee doen. Er wordt nog veel gesproken over de adviezen die we meekregen die dag.”
www.zorghulp.orgthuiszorghulp logo

 

“Alida, creatief, innovatief, respectvol, enthousiast. Uitstekende coach die op plezierige wijze uitlegt. Hoop in de toekomst veel met je te mogen werken.”
Franzine Savonije, www.savonijetraining.nl

“Alida, bedankt voor de informatie van de nieuwe mode, ik zal hem uitprinten. Ook nog bednakt voor de informatieve en bovenal gezellige avond! Ik heb ervan genoten en zal er baat bij hebben.”
Renske (van de parels)!

“Hallo Alida, Hartelijk bedankt voor je mailtje met de tips voor 2014. Ik wilde je nog even vertellen dat ik de workshop een succes vond. En de tips die je gaf ga ik zeker gebruiken!!! Hartelijke groet van Ans, het Wintertype uit Den Helder

“Wat maakt Alida speciaal? Haar vakkennis spreekt voor zich, haar uitstraling is warm en doet haar vak eer aan. En toch is daarmee niet alles gezegd. Het bijzondere is dat ze werk op maat levert. Een ieder wordt op speciale wijze gekleed, zodat de echte persoon zichtbaar wordt. Bij haar geen aangeklede etalagepoppen, maar mensen van vlees en bloed met eigen karakter. Jezelf zijn, wordt met haar adviezen nog makkelijker en overtuigender.”
Catharina de Haas, www.filosofische-praktijk.nl

“Het bijzondere van de cursus is dat je elkaar niet kent en toch zo vertrouwd met elkaar omgaat! Jouw uitstraling, kleding etc. is heel persoonlijk!! Ikzelf ga nu wat makkelijker een winkel binnen omdat ik me zekerder voel over de kleur en style die me staan. Ik kijk er met veel plezier op terug.”
Hennie

“Ik heb erg genoten en veel opgestoken. Je bent een lieve, tactvolle leidster. Nu durf ik meerdere kleuren te combineren en weet welke modellen mij het best staan. Het was helemaal top. Groeten. ”
Gre Ceelie

“Als beginnend ondernemer loop je tegen de meest uiteenlopende vraagtekens op. Je kunt in het diepe springen, of te bang zijn om een uitdaging aan te gaan. Ik koos voor een coach gesprek met Alida, een kijkje in mijn spiegel, een schouderklop en een duwtje in de richting van mijn eigen weg. Dat was de sleutel die ik miste om met vertrouwen verder te gaan. Het was voor mij de stap die ik nodig had en ik heb daar geen seconde spijt van.”
Anneke Dercksen www.studioultramarijn.nl

“Voor mij was het een nieuwe ervaring om een paar avonden met mijn uiterlijk bezig te zijn! De sfeer was ontspannen en er was onderlinge betrokkenheid, hoewel we elkaar van tevoren niet kenden. Enkele kledingstukken wisselden van eigenaar. Daar was ik erg blij mee! Alida’s tips voegden echt iets toe: nieuwe kleurcombinaties en andere accenten waar ik zelf niet op gekomen zou zijn. Heel praktisch en passend bij de persoon. Niet alleen de kleuren doen ertoe, maar de hele uitstraling. Kortom, leuk en nuttig. Geeft veel stof tot nadenken. Ik ga er zeker mee aan de slag, sterker nog, ben er al mee begonnen.”
Josephine

“Ook al heb je zelf je eigen goede (vastgeroeste) ideeën over je presentatie/branding van de IK BV, na een advies bij Imago Langedijk weet je dat het NOG BETER kan! Een afspraak is dan ook de moeite waard. Behalve dat ze je gezichtsveld verbreedt, laat ze je inzien wat anders en beter kan en waar je zelf nog niet eens aan gedacht had. Opmerkingen die je persoonlijk inzicht geven en waar je mee aan de slag kunt. Winkelen na een bezoek aan Imago Langedijk is nooit meer hetzelfde. En de complimenten als je eens anders doet zijn niet van de lucht. Een prachtige aanvulling om te weten wie je bent en hoe je je sterke kanten ook zakelijk het beste kunt laten uitkomen.”
Marianne A.H. van de Water-Hogervorst www.q-p-s.nl

“Afgelopen jaar was ik voor een persoonlijk imago advies bij Alida Langedijk. Alida is een innemende persoon die heel goed kan luisteren en de goede vragen stelt. Ze geeft je het gevoel dat je iets bijzonders bent en heeft mij het vertrouwen in mijn eigen intuïtie teruggegeven. Ieder imago adviseur heeft een imago adviseur nodig! –(Carla Mathis)”
Karin Frenay www.colorage.nl

“Alida is een opvallende persoonlijkheid. Ze zet haar kwaliteiten graag in om mensen meer zelfvertrouwen te geven in de manier waarop ze zich presenteren. Haar imago-advies is een uniek concept. Ze helpt je om een verbinding te leggen tussen je persoon en je onderneming zodat ze elkaar versterken. Ik ben blij met de tips die ze me heeft gegeven.”
Gemma Geertshuis www.blauwediamant.nl

“Afgelopen jaar hebben ruim 40 medewerkers van Kinderopvang Berend Botje meegedaan aan de cursus van Alida Langedijk. In een gezellige en ontspannen sfeer heeft Alida ons geleerd hoe wij ons het beste kunnen presenteren. Enthousiast deelden de collega’s de ervaringen met elkaar en werden de outfits dagelijks geanalyseerd.Vanaf de eerste dag van de cursus komt de één na de andere nieuwe outfit voorbij en is het kleuriger dan ooit! Alida bedankt voor je inzet en inspiratie!”
www.kinderopvangberendbotje.nl

“Nog hartelijk bedankt voor je bijdrage. Samen met de inhoud van je workshop heb je een erg onderhoudende manier van presenteren.”
Drs. Peter Steltman Westfriesgasthuis Hoorn

“Alida Langedijk geeft op een zeer prettige manier inzicht in “what to wear”. Daarbij houdt zij rekening met de persoonlijke voorkeuren van haar cursisten en geeft ruimte voor discussie. De vele tips, voorbeelden en het kijken naar elkaar, maken dat je met vernieuwde blik gaat kijken naar je eigen presentatie en die van de collega’s. Zij heeft ons erg geholpen met het ontwikkelen van een door medewerkers gedragen kledingcode.”
Gemeente Hoorn

“Ik heb bij jou de cursus gevolgd “Een kast vol kleren en niets om aan te trekken”. Daar heb ik tot op heden, 10 jaar na dato, nog steeds heel veel plezier van.”
Marlies

“Hallo Alida, nogmaals heel veel dank voor al je tips! Ik heb meteen mijn kledingkast eens goed onderhanden genomen en heel veel kleding opgeruimd. Dit geeft al een heerlijk gevoel! Verder heb ik diverse leuke setjes bij elkaar gevonden (en gehangen) en voel me inderdaad prettiger (met in gedachten dat dit me inderdaad mezelf laat uitstralen!). Binnenkort ga ik winkelen met Monique. Ze heeft me toch overgehaald om een uitgebreide kleurkaart bij je te bestellen. Binnenkort word ik 50 en ze zegt: dat is een mooi cadeau van je broers en zus, waar je daadwerkelijk iets aan heb! En dat is ook zo. Ik ga eindelijk eens goed voor mezelf zorgen en vooral zorgen dat ik me prettig voel in hoe ik er uit zie.” Erna P.

“Nogmaals bedankt voor het mede doen slagen van alweer een succesvolle DAG van de Eerstelijns!!! Presentatie Kleur Cijfer: inhoud 8,33 docent 8,67 totaal gemiddeld 8,50.”

“Helemaal top! Was reuze leuk, interessant en goed gisteren. Je bent met recht een kei in je vak. Ben door m’n kast gegaan en moet bekennen dat ik met de nieuw opgedane kennis over lichtjes, lijntjes en tailles gelijk een stuk of 10 kledingstukken heb verbannen naar een ander deel van Europa. Ik ben reuze blij met je advies.” Djoeke Broeren-Kef www.plastifix.nl

“Alida hartelijk bedankt voor je advies en voor de fijne manier waarop je ons op ons gemak hebt laten voelen. Je hebt daarmee gezorgd dat ik, maar zeker …. op een positieve manier kan kijken naar mezelf, en me daarmee een duwtje in de rug gegeven om schoon schip te gaan maken. Daar ben ik je erg dankbaar voor! We hebben nog wel een afspraak gemaakt om 1) mijnkledingkast uit te ruimen en 2) te gaan shoppen; het is dus een meerstappenplan begrijpen we nu!
Hartelijk dank en wellicht tot ziens.” Lisette

“Hoi Alida, m’n moeder, m’n zus en ik hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij je vanmorgen. Heel hartelijk dank daarvoor! Daarna hebben we nog een heel mooie (zachte) jurk gekocht voor m’n moeder, met daarbij een passend (ton sur ton) hemdje en vestje. Heel mooi! Groet.” Marieke

“Beste Alida, Wat ons betreft was je presentatie bij SLO een succes. Ik hoop dat je er zelf ook zo over denkt! Echt een goede manier om de ontspanning terug te krijgen in een groep die best wat weerstand vertoonde. Ook mijn collega’s waren erg enthousiast. Dus je PR binnen Randstad heeft er bepaald niet onder geleden! Dank voor je inzet en vast tot ziens!” Yannick Rademaker – Randstad HR Solutions

“Als technisch ergonomisch adviseur kom ik voortdurend in contact met mensen op allerlei niveaus en in allerlei situaties; zoals op kantoor of op een bouwlocatie. Ik voel mij prettig als ik er verzorgd maar ook ‘een tikje apart’ uit zie. Via een persoonlijk imago-advies van Imago Langedijk kreeg ik handige tips. Het is leuk om dit in praktijk toe te passen en ik merk dat het positief en inspirerend werkt in het persoonlijk contact. Het imago van ERGO Support is stralender geworden. Hartelijke groet.”  Monique Meerevoort www.ergo-support.nl

“Het advies met betrekking tot kleur is ingeslagen als een bom. Het stoffenboekje is niet meer van mij te scheiden. Het gaat steeds mee in de tas als ik ga winkelen. De tips die je hebt gegeven over de te-tonen-gebieden van mijn lichaam heb ik stevig in mijn achterhoofd opgeslagen. Niet te veel ruimte hier, wat meer ruimte daar en het aanbrengen van de “illusie van snelheid” door de mouwen iets terug te slaan en het kraagje op te zetten, probeer ik steeds in de paskamers van Nederland en het buitenland uit.” Astrid H.