TROUWAMBTENAAR

Momenteel verkeer ik in een levensfase dat ik werk, hobby en ontspanning kan combineren. Om deze reden stel ik me dan ook graag aan u voor als trouwambtenaar. Dit persoonlijk toespreken en officieel aan elkaar verbinden doe ik al ruim 10 jaar met veel plezier, nu bij de Gemeente Medemblik maar u kunt mij ook persoonlijk inhuren.

TROUWEN

Het sluiten van een huwelijk is een feestelijke, sfeervolle en ontspannen gebeurtenis . Bij een op maat gemaakte ceremonie mag ook plaats zijn voor emotie en humor, zodat je samen met plezier terugkijkt op dit belangrijke moment in je leven. Voor mij de eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Als geboren en getogen West-Friese, Medemblikse wel te verstaan, vind ik het ontzettend leuk om ook bij de Gemeente Medemblik, huwelijken te mogen sluiten. Dit persoonlijk toespreken en het officieel mensen aan elkaar verbinden vind ik fantastisch om te doen. Trouwen is tenslotte een bijzondere aangelegenheid en één van de hoogtepunten in iemands leven. En met recht. Het is toch uniek om met een speciaal iemand je leven vorm te gaan geven en lief en leed te delen? Daarnaast is het spannend allemaal, veel geregel en gezoek om de trouwdag optimaal te laten verlopen. Wanneer je, als bruidspaar, dan weet dat het officiële gedeelte ‘het ja- woord’, op een goede en persoonlijke manier gebeurt dan geeft dat een stukje rust.

Ik hoop dan ook dat het bruidspaar de trouwlocatie met een fijn gevoel verlaat en dat iets van mijn woorden hen herinnert aan deze speciale dag in hun leven.